HSP Coaching

Voel jij je snel overweldigd door alles wat op je af komt? Trek je je de emoties en meningen van anderen snel aan? Heb je ook moeite om je grenzen aan te voelen en kenbaar te maken aan anderen?

Dan ben je waarschijnlijk, net als ik, hoogsensitief. Hoogsensitiviteit is een aangeboren eigenschap die ongeveer 1 op de 5 mensen heeft. Je beleeft de wereld heel intens als je hoogsensitief bent. Ook merk je kleine details snel op en voel je emoties heel intens zowel van jezelf als van anderen.

Als je niet goed weet om te gaan met al deze prikkels die zo hard op je afkomen in deze snelle, prestatiegerichte maatschappij, dan raak je uitgeput, overprikkeld en voel je je snel ongelukkig.

Als HSP coach help ik jou wijs te worden uit alle prikkels en emoties en leer ik je je grenzen goed aan te voelen en hoe je jouw grenzen aan een ander kenbaar maakt op een assertieve, duidelijke, maar niet aggressieve manier. Ook kom je erachter wat je zelf nodig hebt en wilt bereiken in je leven. Daarbij leer je je eigen talenten kennen en benutten.

Kun jij wel wat hulp gebruiken om jouw hoogsensitiviteit als kracht te gaan zien en niet als last? Neem dan contact op voor een coachingssessie. Alle leeftijden zijn van harte welkom. Ik kan je online coachen via skype of facetime of ik kan je persoonlijk begeleiden in IJlst, Friesland. Alle sessies duren een uur en kunnen contact, met pin of door middel van een factuur achteraf betaald worden. De prijzen (inclusief 21% BTW) vind je hieronder:

Online HSP coaching via skype of facetime

44 euro per sessie

De online coaching wordt pas gepland als de sessie(s) betaald is/zijn.

Persoonlijke HSP coaching in IJlst, Friesland

Intakegesprek: 44 euro

Serie van 3 gesprekken: 150 euro

Losse coachingssessie: 55 euro

HSP Edelsteenadvies

Het is ook mogelijk advies te krijgen over de edelstenen die je bij je kunt dragen en gunstig zijn voor hoogsensitieve personen. Lees hier meer over edelsteenadvies.

Lees hier meer over mij als HSP coach