Wil jij ook leren om beter bij jezelf te blijven en niet alles uit je omgeving op te pikken en aan te trekken?

Jaren heb ik geworsteld met overprikkeling, negatieve emoties en stress. Als je niet goed weet om te gaan met alle prikkels en emoties die zo hard op je afkomen in deze snelle, prestatiegerichte maatschappij, dan raak je uitgeput en voel je je snel ongelukkig. Dat is in ieder geval wat mij overkwam.

Ik was iemand die vooral aardig wilde zijn en had geen idee wat ik eigenlijk zelf nodig had en wilde. Ik probeerde er voor anderen te zijn en schoof mijn eigen prioriteiten op de tweede plaats. Maar dat kon zo niet lang doorgaan.

Ik moest weer opnieuw leren bij mezelf te blijven en aan te voelen waar ik behoefte aan had. Het was echt nodig, aangezien ik me vooral heel erg uitgeput voelde het grootste deel van de tijd. Met behulp van een aantal tips leerde ik weer steviger in mijn schoenen te staan en de wereld van prikkels beter aan te kunnen.

Wil jij deze speciale HSP tips ook ontvangen om te leren hoe jij beter bij jouzelf kunt blijven en niet alles uit je omgeving op te pikken en aan te trekken? Vraag dan hiernaast het gratis e-book ‘5 Tips voor Hoogsensitieve Personen’ aan. Je schrijft je daarmee ook direct in voor de nieuwsbrief, die ik hoogstens één keer per maand verstuur. Je kunt je op elk gewenst moment daar ook weer voor afmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *