Kaartleggingen

Soms wil je gewoon graag bevestiging of je op de goede weg bent en of je je intuïtie kunt vertrouwen. Dan kun je kiezen voor één van de kaartleggingen van AardeKracht.

Wil jij ook graag weten wat jouw ziel je via jouw intuïtie je wil laten weten? Wil je weten of je op de goede weg bent of wat je nog meer zou kunnen doen? Bij AardeKracht kun je ook terecht voor verschillende kaartleggingen.

Zo kun je bijvoorbeeld voor de AardeKracht kaartlegging kiezen als je meer houvast wilt of voor een uitgebreide chakra kaartleggingen voor een beter lichaamsbewustzijn of voor een Mannen- of VrouwenKracht kaartlegging waarin je te weten komt wat jouw innerlijk kind, de volwassene in jou en de rijpe wijze oudere je te zeggen hebben.

Na bestelling en betaling ga ik in de 7 dagen erna er even speciaal voor zitten om voor jou een kaartlegging te doen. Ik maak een foto van de kaarten en schrijf daar een uitgebreide uitleg bij die ik in een PDF-bestand naar je toe stuur per email. Wil jij ook weten wat jouw intuïtie je wil laten weten?

Je vindt de verschillende kaartleggingen hier: